Terug naar overzicht

Wellfie intervisiesessies voorjaar 2018

maandag 16 oktober 2017

Ook in 2018 organiseren we enkele intervisiesessies voor Wellfie-gebruikers.

Net zoals vele andere werkgevers bent u misschien al bezig met het invullen van de werkgeversbevraging of nodigde u onlangs uw medewerkers uit om hun persoonlijk werkvermogen in kaart te brengen.

Zodra er meer dan 10 medewerkers de vragenlijsten hebben ingevuld, kan u het groepsrapport van het werkvermogen van uw organisatie raadplegen. Daarin krijgt u een schat aan informatie om verder mee aan de slag te gaan, over te communiceren en verbeteracties rond op te zetten.

En wilt u van het Wellfie natraject een echt succes maken en het werkvermogen binnen uw onderneming effectief verbeteren? Volg dan een intervisiesessie Wellfie. Tijdens deze sessie kan u ervaringen en inzichten delen met andere Wellfie gebruikers en krijgt u concrete tips voor het succesvol en proactief implementeren van adviezen en suggesties die resulteren uit het Wellfie rapport.

De sessie wordt begeleid door enkele multidisciplinaire experten op vlak van HR, preventie en welzijn, en bedrijfswaarden, die een professionele ondersteuning bieden bij het optimaliseren van het werkvermogen binnen uw organisatie.

Data - Praktisch - Inschrijven

  • 6/3/2018 - Regio Leuven - inschrijven
  • 24/4/2018 - Regio Roeselare - inschrijven
  • Deelnameprijs: 90 euro (hand-outs, voorbeelddocumenten en receptie inbegrepen)
  • U kan ook inschrijven via info@wellfie.be met vermelding van uw organisatie, naam, functietitel, telefoonnummer en eventueel klantnummer IDEWE.

Meer informatie

Contacteer ons via info@wellfie.be. Wij helpen u graag verder.